Doorgaan naar artikel

Door onze Site te gebruiken, bevestigt u dat u deze Gebruiksvoorwaarden accepteert en dat u ermee instemt deze na te leven.

Als u niet akkoord gaat met deze gebruiksvoorwaarden, mag u onze site niet gebruiken.

U heeft ervoor gekozen om de Site in Europa (de Engelse versie van de Franse website) te bezoeken om onze producten te kopen. Als gevolg hiervan vindt uw gebruik van de Site, ongeacht uw woonplaats, plaats in Frankrijk en wordt dit beheerst door deze Gebruiksvoorwaarden en de wetten van Frankrijk. 

We houden ook van interactie met u op sites van derden waar we inhoud plaatsen of uw feedback vragen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube ("Sites van derden"). Wij hebben geen controle over deze sites van derden en deze gebruiksvoorwaarden zijn niet van toepassing op bedrijven die Yves Salomon Fourrure niet bezit of controleert, of op de acties van mensen die Yves Salomon Fourrure niet in dienst heeft of beheert. Controleer altijd de gebruiksvoorwaarden die op sites van derden zijn geplaatst.

Yves Salomon Fourrure maakt gebruik van Secure Socket Layers ("SSL"), de industriestandaard voor het overbrengen van informatie om uw bestellingen te verwerken.

Informatie die wij van u verzamelen

Informatie die u ons geeft.
U kunt ons informatie over u verstrekken door formulieren op onze site in te vullen of door met ons te corresponderen per telefoon, e-mail of anderszins. Dit omvat informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert om onze site te gebruiken (wat u moet doen als u gebruik wilt maken van enkele van de diensten en functies die wij aanbieden), u abonneert op onze diensten of een bestelling plaatst op onze site. Deze informatie kan uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en debet- of creditcardgegevens omvatten (als u een bestelling op onze site wilt plaatsen). Wanneer u zich bij ons registreert, kunt u uw persoonlijke gegevens bekijken in 'Mijn account'. U kunt rechtstreeks naar 'Mijn Account' gaan om uw persoonlijke gegevens aan te passen, bijvoorbeeld als u uw adres wijzigt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u eenvoudigweg op de link 'Wachtwoord vergeten' op de registratie- of inlogpagina. Er wordt dan een e-mail met uw gedecodeerde wachtwoord verzonden naar het e-mailadres dat u oorspronkelijk hebt opgegeven.

Informatie die wij over u verzamelen. 
Met betrekking tot elk van uw bezoeken aan onze Site kunnen wij automatisch de volgende informatie verzamelen: 
- technische informatie, waaronder het Internet Protocol (IP)-adres dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden, uw inloggegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling, typen en versies van browserplug-ins, besturingssysteem en platform; En
- informatie over uw bezoek, inclusief de volledige Uniform Resource Locators (URL)-klikstream naar, via en vanaf onze Site (inclusief datum en tijd), producten die u hebt bekeken of gezocht, paginaresponstijden, downloadfouten, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie (zoals scrollen, klikken en mouse-overs), methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten en elk telefoonnummer dat wordt gebruikt om ons klantenservicenummer te bellen.

Informatie die wij uit andere bronnen ontvangen. 
We kunnen informatie over u ontvangen als u een van de andere websites gebruikt die wij (of een lid of merk binnen onze groep) exploiteren of andere diensten die wij leveren. In dit geval hebben we u, toen we die gegevens verzamelden, geïnformeerd dat deze intern kunnen worden gedeeld en gecombineerd met gegevens die op deze site zijn verzameld. We werken ook nauw samen met derde partijen (waaronder bijvoorbeeld zakenpartners, onderaannemers op het gebied van technische, betalings- en leveringsdiensten, advertentienetwerken, analyseproviders, aanbieders van zoekinformatie en kredietinformatiebureaus) en kunnen van u informatie over u ontvangen hen.

Koekjes

Onze site maakt gebruik van cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze site. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden wanneer u onze site bezoekt en stelt ons ook in staat onze site te verbeteren. Voor gedetailleerde informatie over de cookies die wij gebruiken en de doeleinden waarvoor wij ze gebruiken, verwijzen wij u naar ons cookiebeleid.

Er is gebruik gemaakt van de informatie

Wij gebruiken de informatie die over u wordt bewaard op de volgende manieren:

Informatie die u ons geeft. 
Wij zullen deze informatie gebruiken met betrekking tot:

(a) Beheer van onze site en uitvoering van ons contract met u: de informatie die u ons verstrekt is noodzakelijk om ons daartoe in staat te stellen 
- uw bestelling uitvoeren (inclusief het bevestigen van uw bestelling en het communiceren met u als er een probleem is met betrekking tot de uitvoering van uw bestelling); 
- om ervoor te zorgen dat uw bestelling correct wordt afgeleverd; 
- om uw account te onderhouden; 
- boekhouding, facturering, rapportage en audit; 
- kredietcontrole of screening
- authenticatie- en identiteitscontroles; 
- krediet-, debet- of andere betalingsverificatie en -screening; 
- incasso; 
- veiligheid, beveiliging, gezondheid, opleiding, juridische en administratieve doeleinden.

(b) Het bieden van klantenservice bij het nastreven van ons legitieme belang als detailhandelaar: we vragen om uw contactgegevens, zoals uw e-mailadres, telefoonnummer en bestelgegevens, zodat we al uw vragen over het gebruik van onze site kunnen beantwoorden; om u op de hoogte te stellen van de status van uw bestelling en andere klantenservicediensten, zoals het identificeren van uw vereisten en winkelvoorkeuren. Om deze klantenservicediensten te kunnen leveren, kunnen we uw gegevens gebruiken voor statistische en marktanalyses; case studies, onderzoek en ontwikkeling door ons, of een derde partij die wij aanstellen als gegevensverwerker, maar daarbij worden uw persoonlijke gegevens geanonimiseerd voor het gebruik ervan door deze partijen. Zij ontvangen uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer niet.

(c) Direct Marketing: om uw winkelervaring bij ons te verbeteren, willen we u op de hoogte houden van onze nieuwste producten, promotionele aanbiedingen en evenementen. We zullen alleen contact met u opnemen met marketingmateriaal als u hiermee heeft ingestemd, en alleen via de methoden waarmee u hebt ingestemd (bijvoorbeeld: elektronische middelen (e-mail of sms)/post/telefoon). We kunnen de informatie die u verstrekt en de informatie die we over u verzamelen gebruiken om een ​​beeld te krijgen van uw interesses, zodat we onze communicatie op u kunnen afstemmen om ervoor te zorgen dat deze relevant en interessant voor u is en zodat we, wanneer u onze site bezoekt, Pas uw ervaring aan, zodat u gemakkelijker bij ons kunt winkelen.
Afmelden voor direct marketing: u kunt ons op elk moment vertellen dat wij u geen marketingcommunicatie meer mogen sturen 
- per e-mail door op de afmeldlink te klikken in de marketing-e-mails die u van ons ontvangt; of 
- per sms door de "STOP"-instructies te volgen die bij het bericht zijn geleverd, of 
- per post door de instructies te volgen die mogelijk bij een bepaalde promotie zijn opgenomen. Als u zich bij ons heeft geregistreerd, kunt u zich ook afmelden voor het ontvangen van post van ons door in te loggen op uw account en uw voorkeuren te wijzigen.

(d) Onze service: Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze service.

(e) Onze site: Om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze site op de meest effectieve manier voor u en voor uw computer wordt gepresenteerd, en zodat we uw ervaring met het gebruik van onze site kunnen verbeteren.

Informatie die wij over u verzamelen. 
Wij zullen deze informatie gebruiken met betrekking tot:

(a) Beheer van onze site: om onze site te beheren en voor interne activiteiten, waaronder probleemoplossing, gegevensanalyse, testen, onderzoek, statistische en enquêtedoeleinden. We kunnen informatie verzamelen van bezoekers van onze site en deze analyseren om een ​​beeld te krijgen van hoe mensen onze website gebruiken. Dit helpt ons om de service die wij u bieden te verbeteren.

(b) Verbetering van de site: Om onze site te verbeteren om ervoor te zorgen dat de inhoud op de meest effectieve manier voor u en uw computer wordt gepresenteerd.

(c) Het bieden van klantenservice bij het nastreven van ons legitieme belang als detailhandelaar: de informatie die we van u verzamelen, stelt ons in staat dit te doen 
- u toestaan ​​deel te nemen aan interactieve functies van onze service wanneer u daarvoor kiest; 
- ons in staat stellen de effectiviteit van de advertenties die wij u en anderen aanbieden te meten of te begrijpen; en 
- ons in staat stellen suggesties en aanbevelingen te doen aan u en andere gebruikers van onze site over goederen of diensten die voor u of hen interessant kunnen zijn, als u ermee heeft ingestemd dat wij voor deze doeleinden contact met u opnemen.

(d) Beveiliging van onze site: als onderdeel van onze inspanningen om onze site veilig te houden.

Informatie die wij uit andere bronnen ontvangen. 
We kunnen de informatie die we van u verzamelen en de informatie die u ons verstrekt combineren met informatie die we uit andere bronnen ontvangen. We kunnen de gecombineerde informatie gebruiken voor de hierboven uiteengezette doeleinden (afhankelijk van het soort informatie dat we ontvangen).

Openbaarmaking van uw gegevens

Van tijd tot tijd maken wij gebruik van de diensten van andere zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde bedrijven en individuen om namens ons taken uit te voeren in verband met de succesvolle werking en voortdurende verbetering van deze Site. Deze bedrijven en personen zijn aangesteld als gegevensverwerker. We kunnen uw informatie delen met geselecteerde derde partijen, waaronder:
- Zakelijke partners, leveranciers en onderaannemers voor de uitvoering van elk contract dat wij met hen of u aangaan (bijvoorbeeld om uw bestelling te verwerken en uw account te onderhouden, inclusief de autorisatie en validatie van creditcard- of debetkaarttransacties, het verstrekken van bezorgdiensten, de analyse van gegevens, enz.). Deze bedrijven of individuen kunnen toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens om hun functie te vervullen, maar mogen deze informatie niet voor andere doeleinden gebruiken.
- Adverteerders en advertentienetwerken die wij aanstellen om ons te helpen en die de gegevens nodig hebben om namens ons relevante advertenties aan u te selecteren en aan te bieden.
- Analyse- en zoekmachineproviders die ons helpen bij de verbetering en optimalisatie van onze site.

Wij verstrekken uw persoonlijke gegevens niet aan andere bedrijven of individuen voor hun marketingdoeleinden, tenzij u bij uw registratie heeft aangegeven dat u informatie wenst te ontvangen over de producten, aanbiedingen en diensten van andere bedrijven.

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan andere derde partijen:
- In het geval dat we een bedrijf of activa verkopen of kopen, in welk geval we uw persoonlijke gegevens bekend kunnen maken aan de potentiële verkoper of koper van een dergelijk bedrijf of dergelijke activa.
- Als Yves Salomon Fourrure (of zijn uiteindelijke holdingmaatschappij en zijn dochterondernemingen, zoals gedefinieerd) of vrijwel al zijn activa worden verworven door een derde partij, in welk geval de persoonlijke gegevens die hij over zijn klanten bewaart, een van de overgedragen activa zullen zijn.
- Als wij verplicht zijn uw persoonsgegevens openbaar te maken of te delen om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of om onze Gebruiksvoorwaarden of Algemene Voorwaarden voor Online Verkoop en andere overeenkomsten af ​​te dwingen of toe te passen; of om onze rechten, eigendommen of veiligheid (of de rechten, eigendommen, veiligheid van onze klanten of anderen) te beschermen. Dit omvat het uitwisselen van informatie met andere bedrijven en organisaties met het oog op fraudebescherming en vermindering van het kredietrisico.

Waar wij uw persoonlijke gegevens opslaan en verwerken

De gegevens die wij van u verzamelen, kunnen worden overgedragen naar en opgeslagen op een bestemming buiten het land waar ze oorspronkelijk zijn verzameld. Dit kan overdrachten buiten de Europese Economische Ruimte (EER) omvatten (inclusief naar de VS). De reden voor deze overdracht is dat sommige van de bewerkingen die we moeten beheren om ons contract met u te kunnen voltooien zich buiten de EER bevinden. Deze kunnen bijvoorbeeld worden verwerkt door personeel dat buiten de EER werkt en voor ons werkt of voor een van onze leveranciers. Dergelijk personeel kan onder meer betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling, de verwerking van uw betalingsgegevens en het verlenen van ondersteunende diensten. Door uw persoonlijke gegevens in te dienen, gaat u akkoord met deze overdracht, opslag of verwerking. We zullen alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid en de toepasselijke wetgeving worden behandeld.

5.2 We gebruiken de nieuwste krachtige encryptietechnologie om ervoor te zorgen dat alle transactiegegevens volgens de hoogste standaard worden beschermd. Transactiegegevens omvatten alle creditcard- of debetkaartgegevens, uw persoonlijke contactgegevens samen met eventuele andere namen en adressen die u opgeeft wanneer u een bestelling plaatst voor bezorging op een ander adres, en uw aankoopgeschiedenis. Als u uw toestemming hebt gegeven voordat u de gegevens invoert die nodig zijn voor het bestelproces, bewaart onze Site uw Yves Salomon Fourrure-accountgegevens, zoals uw naam, adres, e-mailadres en aankoopgeschiedenis. Elke keer dat u inlogt op uw Yves Salomon Fourrure-account om een ​​nieuwe bestelling te plaatsen, moet u uw creditcardgegevens opnieuw invoeren. Wanneer wij u een wachtwoord hebben gegeven (of u dit heeft gekozen) waarmee u toegang krijgt tot bepaalde delen van onze Site, bent u verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van dit wachtwoord. Wij vragen u om met niemand een wachtwoord te delen.

5.3 Helaas is de overdracht van informatie via internet niet volledig veilig. Hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de veiligheid van uw gegevens die naar onze Site worden verzonden niet garanderen; elke overdracht is op eigen risico. Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, zullen we strikte procedures en beveiligingsfuncties gebruiken om te proberen ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Rechten van betrokkenen

Als betrokkene en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving heeft u recht op het volgende:
• Een recht op toegang tot een kopie van de informatie in hun persoonsgegevens;
• Een recht om bezwaar te maken tegen verwerking die waarschijnlijk schade of leed veroorzaakt of veroorzaakt;
• Een recht om verwerking voor direct marketing te voorkomen;
• Het recht om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde besluitvorming;
• Een recht om in bepaalde omstandigheden onjuiste persoonsgegevens te laten rectificeren, vergrendelen, wissen of vernietigen; En
• Een recht om compensatie te eisen voor schade veroorzaakt door een overtreding van de toepasselijke wetgeving.

Bewaring en vernietiging van gegevens

Wij bewaren gegevens zo lang als nodig is om de producten en diensten aan u en anderen te leveren en zolang wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Informatie die aan uw account is gekoppeld, wordt bewaard totdat uw account wordt verwijderd, tenzij we de gegevens niet langer nodig hebben om producten en diensten te leveren, of totdat er geen wettelijke vereisten meer bestaan ​​om deze te behouden. Wanneer wij persoonsgegevens niet langer nodig hebben, verwijderen en vernietigen wij deze op een veilige manier.

Websites van derden

Onze site kan van tijd tot tijd links bevatten naar en van de websites van onze partnernetwerken, adverteerders en gelieerde ondernemingen. Als u een link naar een van deze websites volgt, houd er dan rekening mee dat deze websites hun eigen privacybeleid hebben en dat wij geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dit beleid aanvaarden. Controleer dit beleid voordat u persoonlijke gegevens naar deze websites verzendt.

Afmelden voor e-mail en sms

U kunt ons op elk moment vertellen dat we u geen marketingcommunicatie mogen sturen (i) per e-mail door op de afmeldlink te klikken in de marketing-e-mails die u van ons ontvangt of (ii) per sms door de 'STOP'-instructies te volgen die bij het bericht zijn geleverd. Als u zich bij ons heeft geregistreerd, kunt u zich ook afmelden voor het ontvangen van marketing-e-mails en/of sms-berichten door in te loggen op uw account en uw voorkeuren te wijzigen.

Afmelden Voor Postpost

U kunt ons vragen om u geen marketingcommunicatie meer per post te sturen door de instructies te volgen die mogelijk bij een bepaalde promotie zijn opgenomen. Als u zich bij ons heeft geregistreerd, kunt u zich ook afmelden voor het ontvangen van post van ons door in te loggen op uw account en uw voorkeuren aan te passen.

Toegang tot en wijziging van uw persoonlijke gegevens

Toepasselijke wetten geven u het recht op toegang tot de informatie die over u wordt bewaard. Uw recht op toegang kan worden uitgeoefend in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Wij zullen, in overeenstemming met de wet, binnen één maand reageren op uw verzoek om toegang. Afhankelijk van de toepasselijke wetgeving heeft u ook het recht om onnauwkeurigheden in uw Persoonsgegevens bij te werken en te corrigeren, en om de informatie, indien van toepassing, te laten blokkeren of verwijderen. U kunt uw persoonlijke gegevens wijzigen door naar "Mijn account" te gaan of een verzoek indienen om uw persoonlijke gegevens te wijzigen of te verwijderen door een e-mail te sturen naar contact@yves-salomon.fr of door ons te schrijven op Service Client Yves Salomon 3, cite Paradis 75010 Parijs, Frankrijk. U kunt ook een klacht indienen of voorkomen dat uw Persoonsgegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor deze oorspronkelijk zijn verzameld, door contact met ons op te nemen via het bovenstaande e-mailadres, postadres of telefoonnummer.

Recht op verwijdering

Verzoeken om het verwijderen of verwijderen van uw persoonlijke gegevens, inclusief online gepubliceerde of verwerkte informatie, moeten worden gericht aan contact@yves-salomon.fr

Recht op gegevensportabiliteit

Als u toegang wilt tot de persoonlijke gegevens die u ons hebt verstrekt in een machinaal leesbaar formaat, of als u wilt dat uw gegevens rechtstreeks worden overgedragen aan een andere gegevensbeheerder, kunt u uw verzoek richten aan contact@yves-salomon.fr

Bewaarbeleid

Wij bewaren uw Persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doeleinden te bereiken waarvoor deze zijn verzameld of niet langer dan bij wet is bepaald.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Eventuele wijzigingen die wij in de toekomst in ons privacybeleid aanbrengen, worden op deze pagina geplaatst. Kom regelmatig terug om eventuele updates of wijzigingen in ons privacybeleid te zien.

Contact

Vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid zijn welkom en moeten worden gericht aan contact@yves-salomon.com

Als u van mening bent dat Yves Salomon Fourrure de wetgeving inzake gegevensbescherming heeft overtreden, kunt u een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit ("DPA"), zoals bepaald door de wet.